In gesprek met jou - Luisterkind

Het aanvragen van een afstemming

Je kunt een Luisterkindafstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind.
Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf akkoord gaan als ouders voor hun een afstemming aanvragen. Nog fijner is het als zij zelf de afstemming aanvragen en zelf hun vragen formuleren.

Een Luisterkindafstemming kost € 50,00.

Wil je eerst liever eens kennismaken met Luisterkind, dan kun je ook een mini afstemming aanvragen.
Een mini afstemming is een korte afstemming op jou of op je kind. Er worden geen vragen meegenomen in de afstemming. Er wordt alleen kort gevoeld in de energie naar wat jij of je kind wel even kwijt wil(t). Dit zet ik dan in een aantal regels op papier.
Zie het als een klein cadeautje met inspirerende of bemoedigende woorden, een zacht duwtje in de juiste richting of een steuntje in de rug.
Een mini is gratis! Op de actiepagina staat een voorbeeld van een mini.

Wil je een Luisterkindafstemming of een mini afstemming aanvragen dan kun je me een mail sturen.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de verdere afhandeling met je door te nemen.

Na vooruitbetaling en de ontvangst van de foto + vraagstelling ontvang je van mij een bevestiging met daarin de uiterste datum waarop je de Luisterkindafstemming tegemoet kunt zien. Normaal gesproken is dat uiterlijk 2 weken na de ontvangst van de betaling.
Voor een mini afstemming hoef je niets te betalen. Je krijgt een mini vaak ook sneller toegestuurd.

Lees in de privacyverklaring hoe In gesprek met jou - Luisterkind omgaat met privacy gevoelige informatie, die jij ons verstrekt bij het aanvragen van een Luisterkindafstemming.